sábado, 14 de marzo de 2009

Haruki Murakami en Barcelona

Haruki Murakami
Conversa con Isabel Coixet y Antonio Lozano
Martes 17 de marzo, a las 19 horas
en la
Biblioteca Jaume Fuster

(Cómo llegar a la Biblioteca Jaume Fuster: mapa)


Haruki Murakami va estudiar literatura a la Universitat de Waseda, i va regentar durant anys un club de jazz. És un dels pocs autors japonesos que ha fet el salt d'escriptor de culte a autor de prestigi i grans vendes tant a casa seva com a l'exterior.

Professor a les universitats de Princeton i Taft, ha traduït al japonès autors nord-americans com Fitzerald, John Irving, Carver o Salinger. Ha rebut nombrosos premis, d'entre els quals el Noma, el Tanizaki, el Yomiuri i el Franz Kafka. La seva obra, subjugant, imaginativa i lírica alhora, és ja una referència ineludible de la literatura mundial. Tusquets Editores ha publicat les novel·les Crónica del pájaro; Sputnik, mi amor; Al sur de la frontera, al oeste del Sol; Tokio Blues. Norwegian Wood; Kafka en la orilla i After Dark, així com el llibre de relats El sauce ciego, mujer dormida (II Premi Frank O'Connor). D'altra banda, Empúries ha publicat en català El meu primer amor Sputnik; L'amant perillosa; Tòquio blues; Kafka a la platja; El salze cec i la dona adormida i After Dark.

Haruki Murakami conversarà amb Isabel Coixet i Antonio Lozano sobre la seva darrera novel·la, After Dark, el títol de la qual al·ludeix, entre d'altres coses, a la peça musical Five Spot After Dark, de Curtis Fuller, i que ha estat publicada per Tusquets Editores en castellà o Empúries en català.

(Texto y cartel: El valor de la paraula)

Sartenets: quien pueda y quiera asistir, que tome nota!

2 comentarios:

Insonrible dijo...

¡Me da algo!
No me lo puedo creer. Allí estaré.

Toronto dijo...

Lo intentamos, pero no pudo ser! A ver si se grabó y alguien lo cuelga en YouTube...