jueves, 25 de abril de 2013

Primavera en Vermont


 John David Geery
April Shadows

¡Se acerca nuestra cita sartenera! Previo a la convocatoria y a la posterior crónica del feliz encuentro, aquí les deja Toronto el post que leyó un buen día y le llevó hasta En lugar seguro. Lo firma Jordi, autor de Estació de servei,  blog que recomendamos tanto como el maravilloso libro que reseñó:

En lloc segur/ Crossing to safety.
Wallace Stegner.


En Larry i la Sally Morgan visiten els seus amics, en Sid i la Charity Lang, per retrobar-se durant el que seran les darreres hores de la Charity. Fluctuant entre el present i el passat, En lloc segur és la crònica de la seva amistat, una amistat plena de moments dolços però també d'amargs, una crònica farcida de lleialtat, dubtes, desacords però, per damunt de tot, d'amor.
Només val la pena llegir un llibre si es mereix ser rellegit. No recordo si la cita- que, evidentment, no és literal- és d'en Cabré però, més enllà de la seva autoria, en aquest cas s'escau a mida pel llibre que comento. Puc dir que En lloc segur és un dels llibres més meravellosos que he llegit mai. Fa tres anys el vaig llegir i ara hi he tornat.
Seguir leyendo...


John David Geery
Hills of Vermont


No hay comentarios: